Lazacos quinoa tál brokkolival és citrusos szószban

Hozzávalók:

  • 2 lazacfilé
  • 1 bögre quinoa
  • 2 bögre zöldségleves
  • 1 csésze brokkoli rózsák
  • 1 narancs, reszelt héja és leve
  • Friss petrezselyem
  • Olívaolaj, só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

  1. Főzd meg a quinoát a zöldséglevessel.
  2. Süsd meg a lazacot olívaolajon, sóval, borssal.
  3. Párold a brokkolit.
  4. Készíts egy szósz a narancsléből, reszelt héjból, olívaolajból és friss petrezselyemből.
  5. Keverd össze a főtt quinoát, sült lazacot, párolt brokkolit és locsold meg a citrusos szósszal.

Nehézségi szint: Közepes
Elkészítési idő: 40 perc

Ajánlott cikkek